In verkoop

Appartemententoren

appartementenZin om comfortabel gelijkvloers aan het water te wonen met een écht groot balkon op het zuiden? Op het Eiland van Helpermaar staat straks een schitterend appartementengebouw met 6 nieuwbouw appartementen. Elk appartement is zo’n 200 m² groot en bestrijkt een volledige woonlaag. En het mooie is, u bepaalt zelf de indeling. Wij doen u een aantal voorstellen en van daaruit bent u nog vrij om wijzigingen aan te brengen.

Meer weten? Schrijf u in als belangstellende en blijf op de hoogte van de nieuwbouw appartementen!

De Parel

Aan de Singel in Groningen Zuid ligt een exclusieve vrije kavel van 504 m². Op deze mooie plek waar de zichtlijnen van Helpermaar elkaar snijden komt de meest bijzondere woning, ‘De Parel’, van deze nieuwbouwwijk. De bebouwing van de kavel kent bijna geen beperkingen. Ga naar de website van De Parel voor meer informatie.

Parkvilla’s

parkvillaStatig wonen in uw eigen Parkvilla in Groningen

Aan de Noordrand van Helpermaar komen 6 prachtige nieuwbouw Parkvilla’s. Het klassieke ontwerp heeft een modern tintje gekregen door de wit gekeimde gevel en de stoere zwartgeglazuurde dakpan. Duidelijke statements in detaillering geven de villa’s een statig karakter.

Singelwoningen

De singelwoningsingelwoningenen zijn geïnspireerd op grachtenpanden, maar hebben het comfort en de luxe van een moderne woning. Auto’s worden op eigen terrein aan de achterzijde geparkeerd, waardoor de natuur aan de voorkant zijn kracht behoudt. Binnenkort start de verkoop van fase 3.

Ja, ik wil de nieuwsbrief per e-mail ontvangen

Naar de fotogalerij

Helpermaar Fotogalerij

Bekijk alle foto's »