« Terug naar het overzicht

Bezoek ons za 15 juli op de Groningse Nieuwbouwdag!

Bent u geïnteresseerd in een exclusief appartement in Helperborg? Laat u dan informeren tijdens de Groningse Nieuwbouwdag. Het evenement biedt u de gelegenheid kennis te maken met de laatste nieuwbouwprojecten in Groningen waaronder Helperborg, gelegen in Groningen Zuid.

Het kleinschalige, luxueuze appartementencomplex Helperborg, vormt het sluitstuk voor het zuidelijke deel van de gewilde herontwikkelingslocatie Helpermaar. Deze locatie, ook wel genaamd Villabuurt Oost, wordt omsloten door de Verlengde Hereweg en de Van Ketwich Verschuurlaan. Dit gebied brengt stad, polder en de Hondsrug samen. Met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand, ontstaat hier een wijk met water en veel groen.

“Gelegen aan het eind van de Singel, vormt Helperborg de landmark, het herkenningspunt van de wijk. Door de exclusieve opzet, met slechts één appartement per bouwlaag, hebben alle appartementen een grote mate van privacy, vrije indeelbaarheid en rondom een riant uitzicht. Een vrijstaande villa op hoogte.” aldus architect Rogier Mentink van het gerenommeerde bureau Kuiper Compagnons.

De Groningse Nieuwbouwdag vindt plaats op zaterdag 15 juli 2017, van 11:00 tot 15:00, in het Vesta Woonforum te Groningen. Boekholt & partners makelaardij en Schreuder makelaars staan u graag te woord!

Voor meer informatie over de beurs verwijzen wij u naar https://www.groningenwoont.nl/events/event/groningse-nieuwbouwdag/

Ja, ik wil de nieuwsbrief per e-mail ontvangen

Naar de fotogalerij

Helpermaar Fotogalerij

Bekijk alle foto's »