Helpermaar: Luxe nieuwbouw woningen in Groningen-Zuid

Dynamiek van de binnenstad van Groningen

De stad is de omgeving waarin u gedijt. Hier is uw werk, hier zijn uw vrienden, hier bent u thuis. De dynamiek van de binnenstad blijft boeien, ieder uur van de dag. Overdag snuffelt u rond in verrassende winkels, musea en galeries; ’s avonds ontdekt u het uitgaansleven en de nieuwste muziek en films. Ook culinair kunt u altijd op Groningen vertrouwen: tussen de ontelbare koffietentjes, kroegjes, eetcafés en restaurants zit namelijk ook uw nieuwe favoriet.

Rust rondom uw huis in Helpermaar

Maar rondom uw huis mag het ietsje stiller zijn. Uw thuis is de plek waar u tot rust komt. Daarom is Helpermaar uw cup of tea. Want Helpermaar is het pure stadsleven, op smaak gebracht met een vleugje groen en water. Zodat u de bruisende stad onder handbereik hebt, maar altijd kunt terugkeren op de rustige thuisbasis.

Samenspel tussen mens en landschap

Helpermaar is ontworpen op basis van een uitgebreide analyse van de huidige landschappelijke en stedenbouwkundige structuur. De Helpermaar is namelijk van oorsprong een wetering met een geschiedenis die teruggaat tot in de middeleeuwen. Op basis van die oorsprong worden diverse waterpartijen op een natuurlijke manier teruggebracht in de wijk. Singels, vijvers en plantsoenen in combinatie met nieuwbouw woningen van hoogstaand niveau bepalen het beeld.

Nieuwbouw woning tussen stad en platteland, altijd bereikbaar!

Ruim wonen, maar toch goed bereikbaar: dat is wat de huizen in Helpermaar zo aantrekkelijk maakt. U rijdt altijd snel van deur tot deur. De binnenstad is goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer. Maar u rijdt net zo gemakkelijk uw auto de A7 of de A28 op richting Drachten of Zwolle. En aan het eind van de dag keert u terug naar uw rustige thuisbasis.

Ja, ik wil de nieuwsbrief per e-mail ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Naar de fotogalerij

Helpermaar Fotogalerij

Bekijk alle foto's »