« Terug naar het overzicht

Nieuwe ontwikkelingen

Start verkoop Singelwoningen

De verkoop van de Singelwoningen aan de Belcamposingel is gestart! Tijdens de verkoopavonden in september werd het nogmaals duidelijk dat er veel belangstelling was voor de woningen van de tweede fase. De nieuwe Singelwoningen verschillen enigszins van de reeds gebouwde woningen. Wel zijn de gevels zoveel mogelijk gelijk gehouden, in verband met de samenhang met de eerste fase. Elke woning heeft 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Wederom heeft u de keuze tussen 3 soorten serres. Een serre bij de voordeur en hal, een serre bij de keuken of bij zowel de voordeur als keuken. Op dit moment zijn de eerste 10 woningen in de verkoop!

modern-traditioneelModerne of traditionele Hondsrugvilla’s

Heeft u interesse in een villa? Wees er dan snel bij, want in de eerste fase is nog één kavel beschikbaar. Gelukkig zijn ook de ontwikkeling voor de tweede fase al in volle gang. Voor de vervolgfase van de Hondsrugvilla’s zijn twee nieuwe ontwerpen gemaakt, beide op een eigen locatie. Het eerste ontwerp, waarbij gekozen is voor een traditionele uitstraling, is straks te zien aan het Herepad en de Jan Wolkerslaan. Op het oude parkeerterrein van het voormalige ziekenhuis zijn straks de villa’s van het tweede ontwerp te vinden, waarbij gekozen is voor een modern en strak ontwerp. Kuiper Compagnons werkt op dit moment beide ontwerpen verder uit. Daarbij ligt de focus op de keuzevrijheid die de totale kwaliteit van het gebied zullen versterken.

Schets appartementencomplexHet Eiland | In ontwikkeling

Op dit moment wordt het aangepaste ontwerp voor het appartementengebouw op Het Eiland door de aannemer doorgerekend. Het gebouw bestaat uit 7 bouwlagen met met 6 luxe appartementen waarin een ruime en luxe entree, inpandige garageboxen en bergingen op de eerste verdieping zijn gesitueerd. Vervolgens heeft ieder appartement een geheel eigen verdieping. De V.O.N.-prijzen liggen naar verwachting tussen de € 500.000 en € 600.000. De prijzen zijn sterk afhankelijk van de keuzes die nog gemaakt moeten worden in het ontwerp.

_MG_9067Bosrandwoningen | In ontwikkeling

Nieuw type woningen, met een moderne en strakke uitstraling, zullen straks verrijzen in het verlengde van de huidige bosrandwoningen. De gevels krijgen een strakke uitstraling met grote glaspartijen, witte kaders en platte daken. Zowel vrijstaande woningen als twee-onder-een-kap woningen worden gerealiseerd. Alle woningen bezitten straks eveneens twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Herepad-Oost | In ontwikkeling

Op de locatie Herepad-Oost was oorspronkelijk een appartementengebouw gepland. Met de gemeente is overeengekomen dat op deze locatie grondgebonden woningen worden gerealiseerd die onderdeel zullen zijn van de Singelwoningen en Bosrandwoningen. Wilt u meer weten over deze ontwikkelingen, houd dan deze nieuwsbrief in de gaten!

Luxe appartementen | Van Ketwich Verschuurlaan | In ontwikkeling

Mogelijk wordt er aan de Ketwich Verschuurlaan een complex ontwikkeld met luxe appartementen. VolkerWessels Vastgoed en Residentie Buitenzorg zijn met elkaar in gesprek over de mogelijke ontwikkeling van zo’n appartementengebouw. In dit complex is dan tevens de mogelijkheid om hoogstaande zorg te verkrijgen, geregeld door Residentie Buitenzorg. Om te kijken of er voldoende vraag is vanuit de markt, wordt er een marktconsultatie uitgezet.

Het onbebouwde gebied | In ontwikkeling

Hoewel de ontwikkelingen en verkopen voorspoedig verlopen, duurt het nog even voordat alles is bebouwd. Wij willen dan ook het onbebouwde gebied graag beter laten ogen en een vriendelijkere uitstraling geven. Daarom heeft VolkerWessels Vastgoed opdracht gegeven om het terrein van het voormalige ziekenhuis vlak te trekken, te maaien en voor zover mogelijk verder op te ruimen. De zusterflats zullen tot medio 2016 bewoond blijven. Te zijner tijd zullen hier en op de rest van het onbebouwde terrein woningen worden gerealiseerd.

xprezzoStart bouw XPREZZO

Uitverkocht! De verkoop van de woningen in Xprezzo is zeer voorspoedig verlopen. In enkele maanden tijd zijn alle woningen verkocht. Inmiddels is de bouwvergunning aangevraagd en ook door de gemeente verstrekt. Het deelplan Xprezzo bestaat uit een acht rijwoningen en achttien twee-onder-een-kapwoningen. Deze laatste zullen in een boog worden gebouwd. Medio oktober wordt gestart met het bouwrijp maken van het terrein. Dit houdt in dat de riolering, de nutsleidingen en de fundamenten van de nieuwe wegen in het terrein worden gelegd. Aansluitend zal de bouw medio november 2014 beginnen.

Nieuwbouw XL

Ook dit jaar staan we van vrijdag 21 t/m zondag 23 november op de unieke nieuwbouwbeurs Nieuwbouw XL in Martiniplaza Groningen. NieuwBouw XL wordt in samenwerking met gemeentes, makelaars en projectontwikkelaars in en om de provincie Groningen georganiseerd. Een mooie gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met het uitgebreide woningaanbod van Helpermaar. De toegang is gratis. Ons verkoopteam staat voor u klaar om u een compleet beeld te geven van het Helpermaar woningaanbod.

*Bij de omschrijvingen van de locaties tonen wij illustraties. Hoewel deze nog onderhevig zijn aan wijzigingen, willen wij u graag op de hoogte houden van de stand van zaken. Als bewoner van de wijk ziet u wat er mogelijk wordt gerealiseerd. Als belangstellende kunt u zich voor deze woningen inschrijven bij één van beide makelaars van het project.

Ja, ik wil de nieuwsbrief per e-mail ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Naar de fotogalerij

Helpermaar Fotogalerij

Bekijk alle foto's »